Kontakt

OM HHR

Velkommen til Hornsherred Rideklub - en lille hyggelig rideklub liggende nordøst for Frederikssund.Vi er en rideklub, hvor der skal være plads til alle og hvor alle typer ryttere kan mødes om vores fælles interesse for heste og sport. Vores medlemmer er en kombination af aktive spring-, dressur-og hyggeryttere. HHR er en rideklub. Vi har altså ikke en rideskole, og vi udlejer ikke heste/ponyer.


KONTAKT OS

For at gøre det simpelt, har vi ryddet op i antallet af mailadresser.


  • rid@hornsherredrideklub.dk anvendes når du har henvendelser til bestyrelsen, herunder medlemsskab og økonomi, samt kontaktformularer på disse sider
    (Denne mail besvares nogen gange fra rideklubhhr@gmail.com)
  • go@hornsherredrideklub.dk anvendes når du har henvendelser vedr. stævner, aktiviteter, sponsorat, marketing og lign. som vores udvalg håndterer
    (Denne mail besvares nogen gange fra staevnehhr@gmail.com)

Bank        : Reg.nr.: 2670 - Kontonr.: 0425 605271

MobilePay : 996856.

CVR-nr.     : 34793573

HHR Address Map
 
 
 
 
 

MISSION

Klubbens formål er at fremme interessen for ridesporten, at afholde ridekonkurrencer og at arbejde for udbredelsen af kendskabet til hesten ved at oplære navnlig ungdommen i alt vedrørende hestens brug, røgt og pleje samt at drive enhver virksomhed der, efter bestyrelsens skøn, er egnet til at fremme dette formål.

VISION

Vi ønsker, at alle skal synes, at Hornsherred Rideklub er et dejligt sted at være, så parallelt med træningsaktiviteter, ved udøvelse af ridesport og ridestævner, laver vi også mange sociale arrangementer, så man i fællesskabets interesse kan hygge med hinanden.

HHR's Repræsentanter

FORMAND


Ilja Maria Søndergaard

Phone

Email

SEKRETÆR


Jessica Lykkegaard

Phone

Email

DISTRIKTSREPRÆSENTANT


Ilja Maria Søndergaard

Phone

Email

NÆSTFORMAND


Kate Hougaard

Phone

Email

MENIGT MEDLEM


Navn kommer

Phone

Email

STÆVNEKONTAKTPERSON


Jessica Lykkegaard

Phone

Email

KASSERER


Jens Lykkegaard

Phone

Email

MENIGT MEDLEM


Navn kommer

Phone

Email

JUNIORREPÆSENTANT


Navn kommer

Phone

Email